BOA

Opgelet: wordt in een nieuw venster geopend. PDFAfdrukkenE-mail

Stichting BOA: Boornbergummers Organiseren Aktiviteiten

Het belangrijkst voor de stichting BOA is de aktiviteitencommissie.  Zij organiseert voor kinderen en jeugd allerlei aktiviteiten in Boornbergum en omstreken.

- Spelweek, in de zomervakantie. Kijk voor laatste programma en fotos: Timmerdorp, ViswedstrijdKinderrommelmarkt en Tobbedansen!

- Nachtspeurtocht voor de jeugd.

- Sint Maarten optocht. 

- Intocht Sinterklaas. 

- Filmmiddag, vaak in de kerstvakantie.

Maar verder ook: theater, knutselmiddag, bingo, voorstellingen (kindercircus) enz.....

BOA heeft een rol gespeeld in het verwezenlijken van de Jeugdsoos en de voorloper van Blue Beats: disco Bombarie, was onder haar hoede. BOA wordt gefinancierd door M.O.S Maatschapelijke Organisatie Smallingerland. Er komen ook gelden binnen door middel van sponsoring en het heffen van entree.
De aktiviteiten worden goed bezocht en de deelname aan aktiviteiten stijgt nog steeds. Door middel van posters, de dorpskrant en briefjes op scholen worden de aktiviteiten kenbaar gemaakt.
Een keer per maand is er een vergadering, om de komende aktiviteiten met elkaar door te nemen en de voorgaande te evalueren. Met veel plezier en inzet worden de activiteiten voorbereid en uitgevoerd.
Bij de organisatie en uitvoering van de aktiviteiten hebben kunnen we extra hulp goed gebruiken. heeft u interesse om mee te helpen aktiviteiten te organiseren of (bijv. bij de Spelweek) een handje te helpen? Geef u dan op bij BOA.

Copyright © 2018 Boornbergum - Kortehemmen. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.