By de Boarne

Opgelet: wordt in een nieuw venster geopend. PDFAfdrukkenE-mail

Nieuws van By de Boarne.

Met de decembermaand voor de deur, breken er drukke tijden aan. Dat begint al met de lampionnenoptocht en de intocht van Sinterklaas in Boornbergum. Vlak daarna vieren we met alle kinderen en ouders het Kerstfeest. De weken hiervoor hebben we niet stil gezeten.
Na de zomervakantie zijn we met 130 leerlingen gestart en we hebben al de nodige gezellige activiteiten met elkaar gedaan. Het project van de Kinderboekenweek was zeer geslaagd. Het thema was "Tekententoonstelling", en dat mondde uit in een prachtige tentoonstelling op school, waarbij de ouders mochten kijken.

Ook het schoolontbijt was wederom een groot succes. De kinderen eten dan niet thuis, maar kunnen op school gelijk aanschuiven voor een heerlijk ontbijt. Bakkerij Baarsma verzorgde het ovenverse brood en dat lief zich wel smaken. Voor de kinderen van de bovenbouw hebben we op vrijdag de "creamiddag". Ouders, leerkrachten en professionals van buiten de school bieden activiteiten aan voor kinderen. Dit is meestal op het gebied van expressie en sport. Ook kan er door kinderen worden gekookt of krijgen ze les in dramatische vorming.

Dit lukt alleen maar door de hulp van ouders, die groepjes kinderen begeleiden. Misschien zijn er wel vrijwilligers, die ook een leuke activiteit (hobby of werk) kunnen begeleiden op school. Dan kunt u altijd contact opnemen met de school.
Verslagen van de nieuwsbrieven en de foto's kunt u vinden op de website http://www.pcbo-bydeboarne.nl/

Copyright © 2018 Boornbergum - Kortehemmen. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.