Spikerfestival 2015

Opgelet: wordt in een nieuw venster geopend. PDFAfdrukkenE-mail

Zaterdag 28 maart 2015 voor de 3e keer Spikerfestival Bombats in Dorpshuis ’t Bynt te Boornbergum. Georganiseerd door dezelfde enthousiaste vriendengroep. Scar, North Phunk en Harige Harry & de Ladyshavers: een gevariëerd programma voor muziekliefhebbers en een gezellige avond voor Boornbergum en wijde omtrek gegarandeerd!

Scar is een pas opgerichte band door jonge, enthousiaste studenten. De band speelt bekende nummers van de 80's, 90's en nu. Ook hoor je hun zelfgeschreven nummers voorbij komen. We zijn blij dat wij deze lokale band mogen verwelkomen en rekenen op een geweldig optreden!
NorthPhunk is combi van Friese en Groningse muzikanten. Een strakke basisband met drie vocals die Funk, Soul en R&B spelen. NorthPhunk valt op door muzikaliteit, plezier en uitstraling.

 

 Als uitsmijter speelt Harige Harry & The Ladyshavers jaren ’50 & ’60 nummers zoals de artiesten van weleer het ook hadden willen doen: met dampende rock en een vette knipoog. De muziek is feestelijk, herkenbaar en uitstekend dansbaar. De band uit Groningen kenmerkt zich door swingende gitaren, zwoele koortjes, humor en een rockende zanger. 

Kom op 28 maart naar ’t Bynt! De zaal is open vanaf 19:30 uur. Entree: €7,50.

Meer informatie: facebook pagina

   

Copyright © 2018 Boornbergum - Kortehemmen. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.