Friese Bakkerij Baarsma

Opgelet: wordt in een nieuw venster geopend. PDFAfdrukkenE-mail

Friese Bakkerij Baarsma 

Friese specialiteiten als Friese Dûmkes, heerlijk banket maar ook voor gezond dagelijks brood. Rond Oud en Nieuw altijd een gezellig tentje met heerlijke oliebollen en appelflappen voor de winkel!

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00 

Zaterdag:                     07:00 - 17:30

Kontroleer gewijzigde openingstijden en nieuws op de website

Uit de BoornhimsterBining van december 2009:

Fryske Bakkerij Baarsma in de prijzen 

Op 11 november jl. werden in het FCD in Drachten de Noordelijke Vakwedstrijden voor Brood- en Banketbakkers gehouden. Hier was onze bakkerij Baarsma zeer succesvol.

Zo won Folkert Baarsma  de kampioensbeker voor het lekkerste ROGGEBROOD en voor zijn Tapasoliebollen mocht hij de innovatieprijs in ontvangst nemen.  De fijne kneepjes van het roggebrood bakken en natuurlijk ook het bakken van de overige producten heeft Folkert van zijn vader geleerd. Ook vader Baarsma is zeer bedreven in het bakken. Ook hij heeft al eens de kampioensbeker voor zijn roggebrood in ontvangst mogen nemen.

De Tapasoliebollen waren na veel experimenten en proeven door verschillende mensen tot stand gekomen. Bij dit proeven kwam een oliebol gevuld met een mix van spek, ui en kaas als lekkerste uit de bus. De jury was het daar duidelijk mee eens. Siemen de Boer, eveneens bakker in de Fryske bakkerij viel met zijn croissants en roggebrood in de prijzen. Hij mocht voor beide producten een beker mee naar huis nemen. Tenslotte behaalde Tim Hoitinga, een bakker in opleiding bij Baarsma’s Fryske Bakkerij, een vierde plaats met zijn Deense krakelingen.

Dus ook voor de toekomst is de Fryske Bakkerij van Baarsma van kwaliteit en vakmanschap verzekert.Naast vakmanschap ligt onmiskenbaar het gebruik van kwaliteitsgrondstoffen aan het succes ten grondslag. 

WE KUNNEN MET ONZE BAKKER VOORUIT, GEFELICITEERD!

Terug naar bedrijvenlijst

Copyright © 2018 Boornbergum - Kortehemmen. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.